Voit hakea sisältöä hakusanoilla, esim. "urasuunnittelu".
Avoimia työpaikkoja voit tarkastella ja hakea työpaikat-sivulla

Pelicans

Pelicans ja Go On - Henkilöstökumppanuutta parhaimmillaan!

Pelicans ja Go On - Henkilöstökumppanuutta parhaimmillaan!

Pelicans

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä ja voimme suositella Go Onia myös muille. Meidän kokemuksemme yhteistyöstä ovat olleet pelkästään positiivisia.

Lauri Pöyhönen Toimitusjohtaja - Pelicans Ravintolat Oy

Lahden jäähallissa järjestetään vuosittain noin 100 erilaista tilaisuutta aina kymmenen hengen kokouksista, useiden satojen henkilöiden yritystapahtumiin, unohtamatta Pelicansin kotiotteluita. Tämä asettaakin yrityksen henkilöstötarpeille aivan erityisiä vaatimuksia ja erityisesti joustavuutta tilanteiden vaihdellessa useasti.

– Ottelutapahtumissa voi olla jopa 50 työntekijää. Työvuoron pituus voi vaihdella neljästä tunnista jopa kymmeneen tuntiin tai ylikin. On myös joitain tapahtumia, jotka onnistutaan viemään läpi yhdellä tai kahdella henkilöllä, ihan tarpeen mukaan. Jäähallitoiminnan lisäksi olemme saaneet Go Onin kautta työntekijöitä kesäsesongiksi myös Lahden Golfin klubiravintolaan, joka on osa Pelicans Ravintoloiden toimintaa, kertoo Pelicans Ravintolat Oy:n toimitusjohtaja Lauri Pöyhönen.

Go Onilla henkilöstökumppanuutta hoitavat aina samat, luotettavat yhteistyöhenkilöt. He tuntevat Pelicansin toiveet ja vaatimukset henkilöstön suhteen ja löytävät siihen juuri sopivat henkilöt.

– Me Go Onilla olemme myös valmiita joustamaan ja mukauttamaan toimintaamme aina asiakkaan tilanteen mukaan, sanoo Jonni Vauhkonen, Go On Lahden yrittäjä.

Asiakastyytyväisyys on Pelicans Ravintoloille erittäin tärkeä asia ja jokainen tilaisuus järjestetään aina asiakkaan toiveet huomioiden. Go Onin kautta tulleesta henkilöstöstä meillä riittää pelkästään hyvää sanottava. Näemmekin, että asiakastyytyväisyyttä ja positiivista palvelukokemusta on mahdollista viedä eteenpäin ja kehittää vahvan ja laadukkaan henkilöstöresurssin avulla, Pöyhönen kertoo. Olemme tunteneet Go Onin tavan toimia jo usean vuoden ajalta, joten ratkaisu yhteistyön jatkumisesta oli helppo tehdä, jatkaa Pöyhönen.

 

OTA YHTEYS LÄHIMPÄÄN GO ON HENKILÖSTÖKUMPPANIISI JA KYSY LISÄÄ YRITYSPALVELUISTAMME »

HALUATKO HELPOTUSTA TYÖNHAKUUN? JÄTÄ AVOIN HAKEMUS JA ME OLEMME SINUUN YHTEYDESSÄ »