Voit hakea sisältöä hakusanoilla, esim. "urasuunnittelu".
Avoimia työpaikkoja voit tarkastella ja hakea työpaikat-sivulla

Suomen Telecenter


Suomen Telecenter Oy oli aikaisemmin käyttänyt rekrytointitarpeissa eri yhteistyökumppaneita. Yrityksen kasvun myötä haluttiin kuitenkin hakea uusia yhteistyökumppaneita, joiden avulla henkilöstötarpeet saataisiin entistä paremmin täytettyä niin laadullisesti kuin määrällisestikin.

Suomen Telecenter

Ehdottomasti suosittelisin kaikille, jotka etsivät luotettavaa, ajan hermoilla olevaa ja asiansa osaavaa henkilöstökumppania.

Johanna Sipiläinen Suomen Telecenterin rekrytointipäällikkö

 Yhteistyö Go Onin kanssa lähti käyntiin pilottiprojektilla maaliskuussa 2010. Onnistuneessa pilottiprojektissa Go On toteutti kymmenen myyntihenkilön rekrytointitoimeksiannon haastavalla aikataululla. Tämän jälkeen Go Onin ja Suomen Telecenterin yhteistyö on jatkunut tiiviinä vuosia. 

- Yhteistyö on sujuvaa ja luottamus syntynyt puolin ja toisin. Koen, että meillä on yhdessä hyvin toimiva kokonaisuus ja hyvällä yhteistyöllä nopeatkin muutokset tilanteissa ovat hallinnassa. Tulemme myös jatkamaan tiivistä yhteistyötä jatkossa. Go On pystyy mukautumaan meidän muuttuviin tarpeisiin sopivan nopeasti ja joustavasti. Ehdottomasti suosittelisin kaikille, jotka etsivät luotettavaa, ajan hermoilla olevaa ja asiansa osaavaa henkilöstökumppania, toteaa Suomen Telecenterin rekrytointipäällikkö Johanna Sipiläinen.

 

OTA YHTEYS LÄHIMPÄÄN GO ON HENKILÖSTÖKUMPPANIISI JA KYSY LISÄÄ YRITYSPALVELUISTAMME »

HALUATKO HELPOTUSTA TYÖNHAKUUN? JÄTÄ AVOIN HAKEMUS JA ME OLEMME SINUUN YHTEYDESSÄ »