Voit hakea sisältöä hakusanoilla, esim. "urasuunnittelu".
Avoimia työpaikkoja voit tarkastella ja hakea työpaikat-sivulla

Sportia Pekka


Sportia Pekka oli aikaisemmin kokeillut henkilöstövuokrausta toisen henkilöstöpalvelualanyrityksen kautta, mutta kokemukset eivät olleet aivan onnistuneita, sillä oikeanlaista henkilökuntaa ei tuolloin löytynyt.

Sportia Pekka

Suosittelen mielelläni muillekin. Soitto Go Onille ja homma toimii!

Mika Hynninen, Sportia Pekan toimitusjohtaja

Sportia Pekassa kuitenkin tunnistettiin henkilöstövuokrauksen tuomat joustot ja mahdollisuudet, ja tuolloin päätettiin lähteä kokeilemaan henkilöstövuokrauksen toimivuutta uudestaan toisen henkilöstökumppanin eli Go Onin kanssa. Pitkäaikainen yhteistyö Go Onin ja Sportia Pekan välillä alkoi vuonna 2009 yhteisen tapaamisen jälkeen.  

- Tapaamisellamme selvisi, että Go Onilla oli Pirkanmaan alueella vahva osaaminen kaupan alan työntekijöiden rekrytointiin. Se herätti minussa luottamusta, että Go Onin kautta voisi löytyä meillekin hyviä kaupan alan ammattilaisia.Pidin myös tärkeänä, että yhteistyökumppanimme oli paikallinen toimija ja lähellä meitä. Hinnat olivat myös kilpailukykyiset, kertoo Sportia Pekan toimitusjohtaja Mika Hynninen.

 Hynninen näkee myös monia etuja Go Onin tarjoamissa henkilöstöpalveluissa.

- Työntekijän hakuprosessi ei ole yksinkertainen ja nopea juttu, jos kaiken suorittaa itse. Työpaikkailmoittelu on kallista ja hakemusten lukemiseen ja haastatteluihin käytettävä aika on yllättävän suuri.  Käyttämällä Go Onin henkilöstöpalveluja olemme säästäneet paljon aikaa ja olemme voineet keskittyä omaan ydinliiketoimintaamme, kun koko hakuprosessia ei ole tarvinnut tehdä itse. Vuokratyöntekijöiden käyttö varmistaa myös sen, että meillä on koko ajan oikea määrä henkilökuntaa, sillä alalla on vahvoja sesonkivaihteluita. Olemmekin saaneet merkittävää kustannushyötyä, kun henkilöstöresurssit vastaavat koko ajan todellista tarvetta. Olemme todenneet henkilöstövuokrauksen olevan myös hyvä kanava rekrytoinnille ja vuosien varrella olemmekin vakinaistaneet useita meillä Go Onin kautta vuokratyöntekijöinä työskennelleitä työntekijöitä.

Myös yhteistyöhön Go Onin kanssa on Sportia Pekassa oltu tyytyväisiä.

- Yhteistyö on ollut sujuvaa, yhteydenpito helppoa ja säännöllistä. Kaikista asioista on voitu avoimesti keskustella puolin ja toisin. Go Onilla oma yhteyshenkilömme on pysynyt vuodesta toiseen samana, joten olemme oppineet hyvin tuntemaan toistemme liiketoimintaa ja tämä on mahdollistanut onnistuneet rekrytoinnit. Suosittelen mielelläni muillekin. Soitto Go Onille ja homma toimii, innostuu Hynninen.

  

OTA YHTEYS LÄHIMPÄÄN GO ON HENKILÖSTÖKUMPPANIISI JA KYSY LISÄÄ YRITYSPALVELUISTAMME »

HALUATKO HELPOTUSTA TYÖNHAKUUN? JÄTÄ AVOIN HAKEMUS JA ME OLEMME SINUUN YHTEYDESSÄ »