Voit hakea sisältöä hakusanoilla, esim. "urasuunnittelu".
Avoimia työpaikkoja voit tarkastella ja hakea työpaikat-sivulla

Staples


Hanna Salmensuu toimii myymälän vastaavana henkilönä Staplesin Lahden toimipisteessä. Hanna on aloittanut toimipisteessä vuonna 2012 vuokratyöntekijänä ja on nykyisin vakituisessa työsuhteessa Staplesilla. Hän koordinoi Lahden toimipisteen toimintaa ja on loistava esimerkki siitä, kuinka vuokratyö voi avata oven vakituiseen työpaikkaan.

Staples

On äärettömän helppoa niin sanotusti valita jo karsituista ehdokkaista. Koen sen myös turvalliseksi, en jää yksin haasteita kohdatessani, aina saan apua!

Hanna Salmensuu, Staples

– Oli itseasiassa sattumien summa, että päädyin Go Onille. Olen toiminut aiemmin yrittäjänä, mutta jossain vaiheessa halusin alkaa tekemään jotakin täysin uutta. Silloin näin Go Onin nettisivuilla mielenkiintoisen työpaikkahakemuksen. Hain paikkaa ja menin Henriikalle (Henriikka Kokkola, Go On Lahti, HR-koordinaattori) haastatteluun. Sovittiin, että katsotaan kuinka käy. En saanut kyseistä paikkaa, mutta sitten Henriikka kertoi, että nyt olisi yksi todella hyvä paikka, joka olisi juuri sopiva minulle. Pääsin lopulta tänne haastatteluun ja oli kyllä sitten ihan minun juttu! Haastattelussa tiesin jo heti, että haluan tänne töihin ja onneksi sitten sain paikan! Go Onilla tiedettiin kyllä todella hyvin, että tulisin viihtymään juuri täällä, kertoo Hanna Salmensuu Staplesilta.

Hanna oli ensin vuokratyötekijänä, mutta hyvin pian hänet haluttiin vakinaistaa Staplesille. Työtehtävät olivat jo alusta alkaen vastuullisia ja monipuolisia. 

– Koin kyllä heti, että olen staplesilainen, vaikka aluksi olinkin vuokratyöntekijänä Go Onin kautta. Staples sai minut tuntemaan heti, että kuulun taloon ja kalustoon, mikä oli mielestäni todella upeaa. Sain hyvän perehdytyksen ja hommat kyllä omaksuu hyvin, kun tekee tiivistä yhteistyötä työkaverin kanssa.

Tällä hetkellä Go On auttaa Staplesia paikkaamaan mahdollisia työntekijöiden poissaoloja ja lomia. Lopulliset työntekijävalinnat esiteltyjen ehdokkaiden pohjalta tekee myyntipäällikkö Janne Tammelin, mutta Hanna on Lahden toimipisteen osalta myös vahvasti valintaprosessissa mukana, hänhän on valitsemassa itselleen samalla myös työkaveria. Go Onin ja erityisesti oman henkilökohtaisen yhteyshenkilön tarjoama tuki ja apu ovat Hannalle erittäin tärkeitä.

– Olen kokenut sen todella tärkeäksi, että olen saanut asioida Go Onilla aina saman yhteyshenkilön kanssa koko ajan. Henriikan kanssa asiat ovat aina toimineet todella hyvin. Arvostan todella paljon sitä, että henkilöstökumppania on helppo lähestyä ja hänellä on myös tuntemus yrityksen ja sen henkilöstön erityispiirteistä. Tiedän kenelle soittaa ja kuka vastaa prosessista. Hakemuksia yhtä paikkaa kohden tulee usein useampi sata, eikä meillä ole resursseja omien päivittäisten rutiinien lisäksi lähteä hoitamaan rekryprosessia. On äärettömän helppoa niin sanotusti valita jo karsituista ehdokkaista. Koen sen myös turvalliseksi, en jää yksin haasteita kohdatessani, aina saan apua! Henriikan apu on ollut aivan korvaamatonta! Hänellä on todella hyvä tuntemus millaisia vaatimuksia esimerkiksi meidän myymälässä tarvitaan ja millaisia ominaisuuksia henkilöllä täytyy olla. Esimerkiksi parempaa työkaveria minulle ei olisi voinut olla kuin Noora, joka on minun työkaverinani. Samoin myös Lilli on ollut meille oikea nappivalinta!

 

Lilli Merinen on ollut Go Onilla vuodesta 2013 ja päässyt tekemään paljon erilaisia keikkaluontoisia töitä. Staplesilla hän on ollut nyt vuokratyöntekijänä lomatuuraajana ja viihtynyt todella hyvin. Hän on saanut myös vastuuta myymälän hoitamisesta yksin, Hannan jouduttua olemaan poissa töistä muutaman päivän ajan. Lilli pitää erityisesti asiakaspalvelualasta, jossa saa tehdä töitä asiakkaiden parissa.

– Asiakaspalvelu on minun juttuni ja olen saanut arvokasta työkokemusta erilaisissa tilanteissa ja työympäristöissä. Mielestäni Go Onin kautta on helppoa olla töissä. Työtarjouksista voi itse valita mitä haluaa ottaa, ei ole pakko ottaa ja saa valita. Tämä on minulle erityisen tärkeää, koska myös valmennan vikellyksessä ja aikatauluja pitää pystyä muokkaamaan tarpeen mukaan.

Tulevaisuudessa Lilli suuntaa opiskelemaan liikunta-alaa, mutta haluaa samalla myös jatkaa vuokratyöntekijänä. Lilli näkee paljon hyviä puolia vuokratyöntekijänä olosta.

– On kivaa saada tehdä erilaisia töitä, eikä välttämättä aina edes pelkkiä asiakaspalvelutöitä. Keikkahommissa on parasta se, että pääsee kokemaan niin paljon erilaisia tilanteita ja sitä kautta löytämään myös sen oman juttunsa. Monella voi olla täysin erilainen käsitys jostain työstä, mitä se sitten todellisuudessa onkaan. Mielikuvat eivät välttämättä vastaa todellisuutta. 

 

OTA YHTEYS LÄHIMPÄÄN GO ON HENKILÖSTÖKUMPPANIISI JA KYSY LISÄÄ YRITYSPALVELUISTAMME »

HALUATKO HELPOTUSTA TYÖNHAKUUN? JÄTÄ AVOIN HAKEMUS JA ME OLEMME SINUUN YHTEYDESSÄ »